thumbs_b_c_ddb0da8c0213552f7931b1cc16590689

Reshje bore në Sirinë veriore, mijëra refugjatë përballen me kushte të vështira dimri

Reshjet e borës kanë përfshirë rajonet e Sirisë veriore, raporton Anadolu.

Që nga orët e natës, reshjet e borës kanë kanë filluar në Azez, Bab, Çobanbey, Jarablus dhe Afrin, rajone të cilat janë çliruar nga organizatat terroriste nëpërmjet operacioneve të forcave turke “Mburoja e Eufratit” dhe “Dega e Ullirit” në veri të Sirisë.

Reshjet e borës kanë ndikuar negativisht në kampet e refugjatëve ku jetojnë mijëra civilë të zhvendosur, të cilët po luftojnë me kushtet e vështira të dimrit.