Tv-Mockup

Reklamoni biznesin tuaj në Muajin e Bekuar të Ramazanit – RTV PENDIMI

Të dashur ndjekës të platformës Rtv Pendimi !

Reklamat tuaja në “RTVPendimi”, çdo herë kanë treguar suksese në bizneset tuaja, gjë kjo e cila edhe është dëshmuar prej të gjithë atyre që e kanë shfrytëzuar këtë mundësi.
Mundësi më e madhe dhe e artë për reklamim të punëve dhe bizneseve tuaja është pikërisht Muaji i Bekuar i Ramazanit, muaj ky gjatë së cilit aktivitetet tona janë të shumta, e shikueshmëria në maksikum.
Me qëllim që ju të shtoni punën tuaj, e paralelisht të na ndihmoni në projektet e Ramazanit, ju ftojmë në bashkëpunim.
Andaj, mos ngurroni të na konaktoni në numrat tanë të telefonave, si dhe në rrjetet tona sociale.
I juaji kudo dhe kurdo,
Radio Televizioni Pendimi