Dizajn pa titull

Ndërroi jetë Hoxhë Mulla Jakup Muamedi

Me pikillim ne zemër, por te pajtuar me caktimin e Allahut ju informojme se Hoxha Mulla Jakup (Imer) Muamedi kaloi ne ahiret sot e martë 14.05.2024 ne
moshen 72vjeçare.
Namazi i xhenazes ne Gjermani falet me namazin e ikindisë ne adresen:
Islamisches Zentrum München
Wallnerstrasse. 1
80939 München
Varrimi do të bëhet nesër
(e mërkurë, 15.05.2024) pas namazit te ikindisë ne
varrezat e fshatit Shishovë Maqedoninë e Veriut.
Të Allahut jemi dhe tek Ai do te kthehemi.
Nga familja