Myftiu Tërnava priti në takim dy mërgimtarë nga Gjermania

Myftiu Tërnava priti në takim dy mërgimtarë nga Gjermania

Në Bashkësinë Islame të Kosovës, të enjten, mysafirë ishin dy mërgimtarë nga diaspora.
Enver Bikliqi e Muharrem Berisha, ani pse në vitet e 70-ta, u larguan nga Kosova për në Gjermani, nuk e harruan kurrë vendlindjen.

Që nga ajo kohë, Bikliqi e Berisha, u bën donatorë të vazhdueshëm të Shoqatës Bereqeti.
E të dy, në takim i priti i pari i Bashkësisë së Kosovës, Naim ef. Tërnava.
Pas takimit, u shprehen të lumtur për pritjen që iu bë në Bashkësinë Islame të Kosovës.

Ndërkohë, Myftiu Naim Tërnava përshëndeti dhe falënderoi te gjithë mërgimtarët për kontributin e tyre.
E për kontributin e tyre të vazhdueshëm gjatë gjithë këtyre viteve në ndërtimin e shtëpive për skamnorët dhe ndihmën ne format e tjera, për Bërishen e Bikliqin, Myftiu Tërnava, ndau edhe nga një mirënjohje.