Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën me Imamët e Zvicrrës

Myftiu Tërnava po merr pjesë në Konferencën me Imamët e Zvicrrës

Krytari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef Tërnava po merr pjesë në Konferencën me Imamët e Zvicrrës të organizuar nga Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër dhe kryetari i tij, H. Hfz. Mehas ef. Alija, në platformën online zoom.Në këtë konferencë po merr pjesë edhe Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë së Veriut H.hfz. Shaqir ef. Fetai.
Dy kryetarët referojnë për ballafaqimin e Bashkësive Islame me pandeminë globale COVID-19.