Hristijan-Mickoski_03

Mickoski shpall fitoren e zgjedhjeve: Ia arritëm, fitoi Maqedonia

Kryetari i partisë opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, ka shpallur fitoren e zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare të mbajtura sot në vend

Kryetari i partisë opozitare maqedonase VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, ka shpallur fitoren e zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare të mbajtura sot në vend, raporton Anadolu.

“Ia arritëm, fitoi Maqedonia”, deklaroi Mickoski.