7A99F76C-C102-49B3-8900-FEDF1AECD34E

Ka ndërruar jetë imami i fshatit Bushtran, Fikret ef. Limani

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Njoftojmë kolegët, miqtë dhe opinionin e gjerë se mbrëmë, në një aksident trafiku, ka ndërruar jetë imami i fshatit Bushtran, Fikret ef. Limani.

Biografi e shkurtër

Fikret ef. Limani shkollimin fillor e kreu në vendlindje, për të vazhduar më pas mësimet në Medresenë “Alauddin” në Prishtinë. Më pastaj vazhdoi shkollimin e lartë në Fakultetin e Teologjisë Islame në Damask të Sirisë. Ai për disa vite punoi si imam në xhaminë e fshatit Bushtran, si dhe mësimdhënës në paralelen e Medresesë “Isa Beu” në Preshevë.

Lusim Zotin e Madhëruar që rahmetliun ta ketë mëshiruar dhe ta gradojë me Xhenet!