maxresdefault

Ka ndërruar jetë Hafez Taip Aliu nga Shkupi

Sot  ka ndërruar jetë Hafezi i nderuar nga Shkupi  Taip Aliu.

Allahu e mëshiroftë dhe me xhennetin Firdeus e gradoftë.