Iftar madhështor në sheshin e Prishtinës

Iftar madhështor në sheshin e Prishtinës

Në sheshin Skënderbeu në Prishtinë u shtrua iftar madhështor për mbi 1000 persona për të gjitha kategoritë e shoqërisë.

Ky iftar u organizua nga Bashkësia Islame e Kosovës në bashkëpunim me Organizatën Qatar Charity

Në emër të Bashkësisë Islame të Kosovës, Besim Mehmeti nga kabineti i Myftiut Naim ef. Tërnava, falënderoi organizatën e Katarit për ndihmën e vazhdueshme që bën për popullin e Kosovës.

Edhe kryeimami i Prishtinës, Burhan ef. Hashani, falënderoi bashkëpunëtorët si dhe të gjithë pjesëmarrësit që e bën madhështor këtë iftar në qendër të Prishtinës.

Në këtë organizim morën pjesë përfaqësues nga komuna e Prishtinës, pjesëtarë të FSK-së, personalitete të ndryshme e qytetarë të shumtë.

Bashkësia Islame e Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën e Katarit në këto ditë të fundit të Ramazanit do të shtrojë gjithsej tre mijë iftare në të gjithë Kosovën.