haxhinjet

Haxhilerët kthehen në Kosovë pas përfundimit të Haxhit, duke shpresuar për paqe dhe harmoni

Një numër i konsideruar i haxhilerëve janë kthyer sot në Kosovë, pas kryerjes me sukses të Haxhit. Me lot gëzimi, dhe me emocione të shumta u pritën haxhilerët nga familjarët e tyre në orët e para të së hënës.
Ata lutje të përbashkët e kishin për Kosovën, që të mbizotërojë paqja dhe harmonia.