Freskia e mengejsit flyer 2023

LIVE – Freskia e mëngjesit

Emisioni ” Freskia e mëngjesit” është emision i përditshëm që sjellë Rtv Pendimi.

Ky emision vjen çdo ditë nga e Hëna deri të Premten , duke filluar nga ora 09.00.

Lajme, Kalendari historik, Kuriozitete, Shëndetësi, Emra për Fëmijë, Eksplorim, Sport e shumëcka tjetër në emisionin “Freskia e mëngjesit”. Tanimë do të jemi edhe më afër dëgjuesve duke komunikuar së bashku në pjesën e tretë të emisionit, ku ju mund të inkuadroheni dhe të merrni pjesë në kuizin e emisionit të mëngjesit.

Moderator: Mërgim Gashi

Telefon : +41 44 586 99 03

Viber: +383 444 77 094

Skype: radiopendimi

SMS: Dërgo Mesazh