imamet e bikut

Ekrem ef. Simnica, priti sot në takim imamin e Bashkësisë Islame Shqiptare “Asr”, në Gjermani, Xhelal ef. Kaloshin

Drejtori i Diasporës në Kryesinë e Bashkësinë Islame të Kosovës, Ekrem ef. Simnica, priti sot në takim imamin e Bashkësisë Islame Shqiptare “Asr”, në Gjermani, Xhelal ef. Kaloshin.

Drejtori Siminca falënderoi imamin Kaloshi dhe nëpërmes tij tërë mërgatën tonë shqiptare që gjendet në diasporë për kontributin e tyre dhënë për mirëqenien dhe jetën e përgjithshme fetare të shqiptarëve atje. Ai shprehu gatishmërinë e tij, por edhe të institucionit të Bashkësisë Islame të Kosovës që bashkëpunimi i mirë që ka qenë deri më tani, ndërmjet BIK-ut dhe diasporës të vazhdojë edhe më tutje.

Nga ana e tij, imami Kaloshi u shpreh tejet falënderues për mikpritjen si dhe për angazhimin e Bashkësisë Islame të Kosovës për ruajtjen e bashkëpunimit me shqiptarët e diasporës duke potencuar se bashkëpunimi dhe bashkëveprimi i aktiviteteve fetare ndërmjet BIK-ut dhe mërgatës duhet të vazhdojë edhe më tutje.