Drejtori për diasporë Ekrem Simnica priti në takim Xheladin Leka imam në Zvicërr

Drejtori për diasporë Ekrem Simnica priti në takim Xheladin Leka imam në Zvicërr

Më 22 shkurt Drejtori për diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Kosovës, Mr. Ekrem Simnica priti në takim imamin Xheladin ef. Leka imam në xhaminë Oaza në Spreitenbach të Zvicërrës. Drejtori në emër të Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava përshëndeti dhe uroi për kontributin që është duke dhënë mërgata për si dhe Kosovën. Ai më këtë rast konfirmoi edhe një herë përkushtim i tij dhe i institucionit të BIRK-ut, ruajtja e raporteve të mira dhe forcimi i tyre në të ardhmen, ndërmjet BIRK-ut dhe mërgatës sonë.
Nga ana e tij, imami Xheladin ef. Leka imam në xhaminë Oaza në Spreitenbach të Zvicërrës, falënderoidrejtorin Simnica për pritjen dhe angazhimin e tyre për shqiptarët tanë në diasporë, duke potencuar se bashkëpunimi, komunikimi dhe bashkëveprimi i aktiviteteve fetare me xhaminë Oaza në Spreitenbach të Zvicërrës