hijab

Dita Botërore e Mbulesës mbahet më 1 shkurt, transmetohet direkt në Rtv Pendimi

Ju njoftojmë se Dita Botërore e Mbulesës në Kosovë mbahet me 1.Shkurt 2021 (e hënë). Transmetimin direkt mund ta ndiqni në Rtv Pendimi.

World Hijab Day Kosovo ka nderin t’ju ftojë të ndiqni Live KONFERENCËN E TRETË kushtuar Mbulesës Islame, e cila do të mbahet me rastin e nismës botërore World Hijab Day 2021.

World Hijab Day Kosovo është një nismë vullnetare që ka për qëllim ndërgjegjësimin e opinionit ndaj diskriminimit të vajzave dhe grave në përgjithësi, dhe të vajzave dhe grave që manifestojnë fenë nëpërmjet veshjes së tyre në veçanti.

Tribuna do të transmetohet live Rtv-Pendimi (Radio dhe TV) si dhe në faqet zyrtare të @WorldHijabDayKosovo dhe
@Rtv-Pendimi.
1 Shkurt 2021,
Ora: 16.00
#Shpërndaje