app rtvpendimi

Aplikacioni i Rtv Pendimit së shpejti me një dizajn të ri

Aplikacioni i Rtv Pendimit, shërbimi përmes të cilit vizitorët kanë mundësi të dëgjojnë radio të shikojnë tv dhe të informohen për emisionet dhe shumë çka tjetër është pranë një ridizajnimi masiv.

Disa imazhe tregojnë një ndërfaqe terësisht të re e cila ofron navigim më të lehtë dhe animacione të reja.

Na ndajnë vetëm disa ditë nga ky përditësim madhor. Nga pamjet e paraqitura nga dizajnerat e aplikacionit shohim se do të këtë ndryshime dhe disa funksione te reja. Do të mërrni njofime të një pas njëshme, për informacionet e reja që do të vinë gjatë ditës.

Do të informohuni për emisione dhe do të keni mundësi të reklamoni.

Mos harroni të përditsoni aplikacionin me vërsionin e fundit.