Rtv Pendimi

Pyete Hoxhën

Kushtrim

Këtu mund të beni pytje direkte (Online):


  Emri Yt *:

  Subjekti/Tema *:

  Email adresa: *:

  Mesazhi Juaj: *

  Informata dhe kontakte me hoxhallarët:

  Hoxhë Fadil Musliu Prishtinë

  ( Për pyetje të ndryshme )

  Email : fadilmusliu1@hotmail.com

  Tel : 00377 44 264 023

  HoxhHoxhe Irfan Jahiuë Irfan Jahiu Kumanov

  ( Për pyetje të ndryshme )

  Email : irfan-jahiu@hotmail.com

  Tel : 00389 71 992 770

   

  Hoxhë Sali Ibraimi Zvicër

  ( Për pyetje të ndryshme )

  Email : sali_ibraimi@hotmail.com

  Tel : +41 76 265 01 60

  © Radio Pendimi – Të gjitha të drejtat e mbrojtura.

  [wpforms id=”46423″ title=”false” description=”false”]
  IOS
  ANDROID
  DONACION
  DËRGO MESAZH