Rtv Pendimi

Zeinab Mohammed zë vendin e parë në fushën e Sigurisë Kibernetike

“Ndihem vërtet e nderuar dhe mirënjohëse për çmimin “Woman Cyber Security Raising Star” të  Lindjes së Mesme duke përfaqësuar dy vendet e mia të dashura Somalinë dhe Kuvajtin.

Kanë kaluar dy vjet që kur fillova të punoj në Sigurinë Kibernetike dhe jam shumë mirënjohëse ndaj të gjithë mentorët, kolegët dhe miqtë e mi që më kanë mbështetur gjatë këtij udhëtimi. Faleminderit Women in Cyber Security Middle East  dhe gjykatësit e nderuar për këtë vlerësim!” u shpreh ajo.

muslimania.al

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH