Rtv Pendimi

VIDEO – A lejohet të martohem në Ramazan dhe atë ditë kur shkoj nuse të mos agjëroj

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjgijeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: A lejohet të martohem në Ramazan dhe atë ditë kur shkoj nuse të mos agjëroj? për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH