402653354_683445057220964_2523009479591424496_n

Turqit duke patrulluar malëve të Kosovës

Ushtarët nga Turqia që veprojnë në kuadër të KFOR-it në Kosovë po kryejnë patrulla të rregullta për të vlerësuar lirinë e lëvizjes në fushën e tyre të përgjegjësisë.

KFOR-i ruan një mjedis të sigurt për të gjithë njerëzit në Kosovë dhe lirinë e lëvizjes në përputhje me rezolutën 1244.

Faqja zyrtare e KFOR-it në Facebook ‘NATO Kosovo Force – KFOR’, ka publikuar disa fotografi të ushtarëve gjatë patrullimit diku në kufirin e Kosovës: