thumbs_b2_0c2a0536286524a3b2b11bfb6fd0e8f0

Tivari, qyteti në Mal të Zi ku fe të ndryshme jetojnë së bashku në paqe

TIVAR (AA) – Qyteti port i Tivarit në Mal të Zi, pranë kufirit me Shqipërinë, njihet si qyteti ku fe të ndryshme jetojnë në paqe së bashku. Qyteti port i Tivarit, me një popullsi prej rreth 45 mijë banorësh, ka dyqane të vogla historike në çarshinë e vjetër. Ai gjithashtu ka pamje të bukur të qytetit të vjetër dhe mureve të ndërtuara në kodrën e saj të lartë. ( Elman Omic – Anadolu Agency )

Tivari, qyteti në Mal të Zi ku fe të ndryshme jetojnë së bashku në paqe

Tivari, qyteti në Mal të Zi ku fe të ndryshme jetojnë së bashku në paqe

Tivari, qyteti në Mal të Zi ku fe të ndryshme jetojnë së bashku në paqe

Tivari, qyteti në Mal të Zi ku fe të ndryshme jetojnë së bashku në paqe

Tivari, qyteti në Mal të Zi ku fe të ndryshme jetojnë së bashku në paqe

 

Tivari, qyteti në Mal të Zi ku fe të ndryshme jetojnë së bashku në paqe

Tivari, qyteti në Mal të Zi ku fe të ndryshme jetojnë së bashku në paqe