Si të mbajmë dietë

Slim+ Çaji nxit humbjen në peshë dhe e pastron organizmin nga helmet, e nëse konsumoni sasi më të shtuar të pemëve dhe erëzave, atëherë kilogramët do të shkrihen më shpejt. Gjatë ditës duhet të konsumoni rreth dy here Slim Tea.
Slim+ Tea për hollim arrin efektin e tij duke shkridh dhjamrat dhe humbur yndyrën brenda një muaji!
Dhe kjo arrihet aq e thjeshtë sa që vetëm duke konsumuar Slim Tea për hollim për dy herë në ditë nga një got 100ml!
Karakteristikat e Slim+ Tea për hollim:
Është 100% çaj pastër natyrorë dhe bimor i cili ka një formul të veçantë bimore
Ka përziere unike nga bimet cilësisë më të lartë, vlerat e të cilave janë krijuar dhe testuar në Orientin për shekuj të tërë.
Slim+ Tea për hollim është një çaj shumë i njohur bimor për të humbur peshë dhe uljen e yndyrës në gjak.
Slim+ Tea për hollim është një zgjidhje e mirë natyrore për të humbur peshë pa dietë ku firma pakistaneze Hemani me mjeket me profesjonal ne boten arabe ka nxjerr si cajin me te efektshem ne vitin 2012.
Dobit Slim+ Tea për hollim:
-Redukton dhimbjet në tër organizmin
-Hollon gjakun
-Largon dhjamrat e tepërta dhe shkrin ato pa ndjer lodhje
-Ndihmon në djegjen e yndyrave
-Ndihmon duke larguar celulitin nga lëkura
-Ndihmoon metabolizmin e lëkurës
-Shkatrron dhjamrat e teprta
-I jep lëkurës tuaj fuqi kundër dhjamrav
-Slim+ Tea ndihmonë duke djegur yndyrë dhe kalori të shumta duke ndihmuar në rritjen e metabolizmit në tër trupin e njeriut.
Kombinim i bimeve të pasuruar e bën atë një pije freskuese Natyrale
Promovon detoksin në cdo lloj programi të Ushqimit dhe tretje të shëndetshme.
Ka veti lexative
Largon dhembjet e stomakut.
Udhëzimet për përdorim:
E mbush 1 got uj 100ml ujë te vluar edhe e hudh 1 filter nga Slim+ Tea për hollim e len 3-4min deri ne uje, hjeket filteri dhe pihet 30minuta para mëngjesit dhe 30minuta pas darke.
Me Slim+ Tea për hollim ju mund të përfitoni mjë zgjidhje përfundimtare për mbipeshën tuaj.
Këshilloheni që të hiqni dorë nga ushqimi i shpejtë, si dhe ushqimet e grimcuara me shumë kalori që kontribuojnë në grumbullimin e kilogramëve. Në vend se të konsumoni çips dhe ëmbëlsira, konsumoni pemë dhe perime të freskëta. Një mënyrë si kjo e ushqimit, me pemë dhe perime, do t’ju mundësojë më shumë përbërës ushqyes, e më pak kalori për shujtë dhe Slim tea të arrij efektin më shpejt në dobsimin tuaj.
Slim+ Tea për hollim gjithashtu përmban Vitamina B dhe vitaminë C
Ana-efektive: Nuk ka asnjë efekt anësor.