Rtv Pendimi

Së shpejti pritet përurimi i “Shtëpisë së të Moshuarve” në Gjinoc të Suharekës

Kështu ka bërë të ditur Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, i cili së bashku bashkë me shefat e grupeve perlamentare të partive në asamblenë komunale sot kanë vizituar Shoqatën “Jetimat e Ballkanit”.

Vizita e kryetarit Muharremaj vjen pak kohë pasi që kjo shoqatë ka zhvendosur selinëe saj në “Shtëpinë e të Moshuarve” në Gjinoc.

Pas takimit Muharremaj ka bërë të ditur se “Shtëpia e të Moshuarve” do të përurohet së shpejti ku njëkohësisht ka falënderuar humanistin Halil Kastrati dhe shoqatën që ai drejton.

Kujtojmë se shoqata “Jetimat e Ballkanit” dhe Halil Kastrati i kanë dhënë shumë nevojtarëve në komunën tonë, si në ndërtimin e shtëpive, atyre që kanë nevojë për shërim, në ushqim e shumëçka tjetër.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH