Rtv Pendimi

Së shpejti mund t’i shikojmë televizionet drejtpërdrejtë përmes Youtube

Youtube në fillim ishte krijuar për të publikuar dhe shikuar video por secilin vit ajo po zgjerohet me synimet dhe shërbimet që i ofron.

Pritet që në fund të këtij viti Youtube, përkatësisht Google ta shtojë mundësinë e transmetimit të drejtpërdrejtë të programeve televizive në Youtube, shkruan New York Post, transmeton  Klan Kosova.

40 shërbime të kanaleve televizive do të jenë në dispozicion në këtë ueb-faqe për vetëm 35 dollarë në muaj. Kjo shumë mujore po ashtu mbulon gjashtë llogari.

Për më tepër, oferta e  YoutubeTV  është përgjysmë më e lirë se oferta e AT&T-së e quajtur DirectTV Now.

ABC, CBS, NBC dhe Fox janë disa nga rrjetet e famshme televizive që do të shfaqen në Youtube.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH