Pasvordët më të dobët në vitin 2018, mos i bëni ju këta

Pasvordët më të dobët në vitin 2018, mos i bëni ju këta

“Mashable” ka shpallur listën e pasvordëve më të dobët në vitin 2018. 1,2,3,4,5,6 është pasvordi më i pasigurtë në botë për këtë vit.

Fjala “password” është fjalëkalimi i dytë më joadekuat, para numrave nga 1 deri në 9.

Lista prej 25 pasvordëve më të dobët tashmë është bërë publike dhe ekspertët sygjerojnë që mos t’i vëni këto pasvorde ngase janë të pasigurta dhe lehtë të thyeshme./Indeksonline/