Land Rover nuk përmbahet, kjo do të jetë vetura e re

Siç duket as Land Rover-it nuk po i pëlqen konkurrenca e markave të njohura dhe ka vendosur të prodhojë një super veturë.

Land Rover është një markë mjaftë e njohur për veturat e saj të fuqishme dhe në dukje shumë tërheqëse, transmeton lajmi.net

Edhe pse, sa i perket performancave nuk dihet ende asgjë, kanë rrjedhur disa fotografi që paraqesin konceptin e veturës së re.