Rtv Pendimi

Kryetari i KBI në Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta vizitoi KBI në Ferizaj

Kryetari i KBI në Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij vizituan sot KBI në Ferizaj.

Ata, u mirëpritën nga kryetari i KBI në Ferizaj, Fehmi ef. Mehmeti me bashkëpunëtorë.

Qëllimi i kësaj vizite ishte të urojnë kryetarin Mehmeti për detyrën e të parit të KBI në Ferizaj.

Gjatë takimit u bisedua për çështje të ndryshme organizative në nivel të dy institucioneve, për shkëmbim të ideve dhe përvojave të njëri-tjetrit, si dhe për vështirësitë që po kalojnë këshillat si pasojë e pandemisë Covid-19.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH