Festohet 20 vjetori i themelimit të Xhamisë në Sigen të Gjermanisë (FOTO)

8Me datën 03.10.2023 Xhamia ‘Ikre’ në Sigen të Gjermanisë shënoi dhe festoi themelimin e 20 vjetorit të Xhamisë.
Në këtë Manifestim morrën pjesë një numër i madh diku mbi 1000 persona, pjesëmarrës pothuajse nga e gjithë Gjermania.
Në këtë tubim ishin të ftuar mysafir të ndryshëm nga trojet tona si dhe nga diaspora, ndër ta –
Dr.Zekerija Bajrami, Dr.Ahmed Kalaja, Dr.Musa Vila si dhe Nusret Kurtishi me grupin e tij.
Vlen të theksohet se në këtë tubim janë tubuar edhe mjete financiare për blerjen e një objekti të ri për ndërtimin e Xhamisë së re në Siegen.
Në fund të manifestimit kishte edhe lojë shpërblyese ku u dhuruan dy Umre për fituesit.
Këtë manifestin e transmetoi drejtpërdrejtë RTV Pendimi

⁸