Excel për Android tani mundëson konvertimin e fotove në tabela

Excel për Android tani mundëson konvertimin e fotove në tabela

Skanimi i dokumenteve duke përdorur telefonat tanë është shumë metodë e lehtë dhe e drejtpërdrejtë, që na mundëson të skanojmë tekstin për ta bërë atë në një kopje të redaktueshme.

Megjithatë, për ata që kanë të bëjnë me tabelat, mund të jeni kënaqur të kuptoni se aplikacioni Excel i produktivitetit nga Microsoft për Android së shpejti do të jetë në gjendje të skanojë imazhet e tabelave të të dhënave dhe t’i konvertojë ato në një tabelë të redaktueshme.

Ky tipar u njoftua nga Microsoft, ku përmes rubrikës “Futni të Dhënat nga Foto”, Microsoft thotë se “ju mund të bëni një foto të tabelës së të dhënave të shtypura ose të shkruara me dorë me pajisjen tuaj Android dhe të konvertoni këtë informacion analog në një tabelë Excel me një klikim të vetëm.

Funksioni i ri i njohjes së imazhit konverton automatikisht figurën në një tabelë plotësisht të redaktueshme në Excel, duke eliminuar nevojën për të futur manualisht të dhënat. ”

Kjo do të thotë që nëse jeni duke marrë shënime ose nëse keni shtypur materialin që dëshironi të jeni në gjendje të konvertoni në një tabelë në Excel që mund të redaktohet më vonë, së shpejti do të jeni në gjendje ta bëni këtë me anë të aplikacionit Excel në Android.

Microsoft nuk thotë se kur do të vihet në dispozicion veçoria, por shpresojmë se nuk do të jetë shumë larg në të ardhmen. /Telegrafi/