1445CCBA-0E4B-4D96-A0C7-95EC22F8BC22

LIVE – Emisioni “Oazë”

Emisioni “Oazë” është emisioni i cili ka nisur së fundmi në Rtv Pendimi.
Emisioni i cili ka sjellë kolorit në mes shumë emisioneve tjera.
Ky emision transmetohet çdo të martë në ora 20:00, dhe mund ta përcjellni nëpërmjet Televizionit, Radios dhe në rrjetet sociale në Facebook dhe Youtube.
OAZË d.t.th vend me ujë dhe i gjelbëruar në mes të shkretëtirës, i njëllojtë është edhe qëllimi i emisionit, në të cilin synohet që shikuesi të pijë nga burimet e pastërta, i filtruar nga gjërat negative që mund ta mundojnë.

E veçanta e këtij emisioni është se në to ofrohet promovimi i veprave/projekteve të hajrit, e që për qëllime të ndryshme nuk i gjejmë në televizionet e përditshme.
Sjellja e informacioneve në rrafshin shëndetsorë ( fizik,shpirtërore e me fokus atë mendor )
Që shikuesi të marr informacionet e nevojshme praktike që të jetë sa më vital, e që në këtë formë t’i plotësojmë emantet hyjnore për njeriun.
Autor dhe moderator i emisionit – Qëndrim Ibrahimi