Doni që bateria e telefonit të zgjasë më shumë, praktikoni këto procedura

Doni që bateria e telefonit të zgjasë më shumë, praktikoni këto procedura

Ditët kur bateritë e telefonave celularë mund të mbijetonin deri në një javë me një mbushje maksimale duket se janë zhdukur.

Por, kjo është e kuptueshme pasi gjëja e vetme që mund të bënim me ata ishte thirrjet telefonike, mesazhe dhe ndonjë lojë të thjeshtë kur kishim kohë.

Telefonat e sotëm janë një mrekulli moderne, ata mund t’i quajmë edhe ‘kompjuter në miniaturë’ pasi në ta mund të luajmë lojëra 3D, të bëjmë fotografi shumë cilësore, të porosisim ushqim dhe të udhëtojmë nëpër botë pa pyetur askënd për rrugët, hotelet e dyqanet.

Megjithatë, për t’i kryer të këto bateria e telefonit konsumohet shpejt dhe aplikacionet e shumta e shkurtojnë jetëgjatësinë e saj. Por, më poshtë keni disa këshilla se si të menaxhoni baterinë nëse ju ka mbetur shumë pak nga ajo (-15 për qind) dhe nuk keni mundësi ta mbushni për disa orë.

Thjeshtë, ndaleni atë.

Por, çka nëse kjo nuk është e mundur pasi ju pritni një mesazh, telefonat, keni lënë një alarm, keni nevojë të mbani një shënim apo gjëra të tilla, më poshtë keni disa këshilla se si të menaxhoni baterinë tuaj.
Por, çka nëse kjo nuk është e mundur pasi ju pritni një mesazh, telefonat, keni lënë një alarm, keni nevojë të mbani një shënim apo gjëra të tilla, më poshtë keni disa këshilla se si të menaxhoni baterinë tuaj pa e ndalur telefonin.
Ndaleni Bluetoothin dhe Wi-Fin

iphone_control_center-720×720
Të dyja këto janë burime të mëdha të shpenzimit të energjisë së baterisë
Limitoni përdorimin e kamerës

gty_restaurant_food_photo_ll_130124_wmain