DISA URTËSI DHE INFORMATA NGA STUDIME TË NDRYSHME

Gjumi është ilaç për ta harruar dhimbjen dhe problemet dhe çdo e keqe që i ndodh njeriut.

Studimet e nxjerra thonë se kur njeriu i shtyp ndjenjat e tij, kjo e bën të jetë më tepër armiqësor dhe ia dobëson imunitetin e trupit.

Shumica e studimeve kanë ardhur në përfundim se gjumi e përmirëson bukurinë.

Nëse e përdor emrin tënd të vërtetë në botën e internetit, ti je person i qartë dhe nuk turpërohesh nga vetja dhe nuk të interesojnë mendimet e të tjerëve dhe posedon vetëbesim të lartë.

Nga dhimbjet më të ashpra, të humbësh një njeri e ai është i gjallë para teje dhe ta ndiesh prezencën e një personi, i cili u largua dhe më nuk kthehet.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU