Çanta më perfekte për laptop (Video)

Përdoruesit e laptopëve gjithmonë janë në kërkim të çantës ideale për bartjen e tij. Kjo çantë që do të shikoni në videon ne vazhdim është më idealja.

Çanta e ka kabllon për USB, e ka mbushësin e ëirelessit dhe mbushësin e baterisë.

Poashtu çanta është tejet praktike për ta bartur, është e lehtë me peshë dhe ka vendin special edhe për telefon e iPad./Indeksonline/

https://www.youtube.com/watch?v=FsHXblckruY