RTV Pendimi
Reklama e Fatmirit
Goodlife
Samet taurs
Royal
Auto Lider
Mirësjellja - Edukata fetare

ZEMRAT TONA JANË SI GURËT E SHEQERIT

Muslim Shop

Është për bukuri kur kemi mospajtim mes nesh me sjellje të mirë dhe edukatë.
Dhe kur kërkojmë falje dhe ndjesë me modesti.
Dhe kur qortojmë me butësi.
Dhe kur bashkohemi me dashuri.
Dhe kur ndahemi miqësisht.
Zemrat tona janë si gurët e sheqerit, nganjëherë të egra, mirëpo shumë shpejt shkrihen kur zhyten në mirësinë e ndonjë personi.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Irfan Jahiu

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Irfan Jahiu

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Irfan Jahiu

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Irfan Jahiu

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Irfan Jahiu

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Irfan Jahiu

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Irfan Jahiu

PROGRAMI I AGJËRUESIT NË RAMAZAN

Irfan Jahiu

JETA I SHËMBËLLEN LULES

Irfan Jahiu