RTV Pendimi
Goodlife
Reklama e Fatmirit
Samet taurs
Royal
Auto Lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

TRI PERIUDHAT E JETËS QË TË BËJNË TË QESHËSH

Muslim Shop

Tri periudha të jetës të bëjnë të qeshësh:
1. Periudha e rinisë
E posedon kohën ¬¬+ fuqinë, por jo edhe pasurinë.
2. Periudha e angazhimit dhe e punës
E posedon pasurinë + fuqinë, por jo edhe kohën.
3. Periudha e pleqërisë
E posedon kohën + pasurinë, por jo edhe fuqinë.
Kjo është jeta. Kur të jep diçka, merr nga ti diçka tjetër.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Irfan Jahiu

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Irfan Jahiu

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR

Irfan Jahiu

MOS HARRO SE TI JE SHËMBËLLTYRË PËR TJETRIN

Irfan Jahiu

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

ASKUSH NUK E DI DHIMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

Irfan Jahiu

MOS E HUMBNI SHPRESËN NË MËSHIRËN E ALLAHUT

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu