RTV Pendimi
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Akademi Kuranit
Goodlife
Mirësjellja - Edukata fetare

TREGU I JETËS

Muslim Shop

Një ditë prej ditëve hyra në tregun e jetës dhe vërejta gjëra të çuditshme.
Pashë zemra që shiten dhe mendje që blihen.
Gjeta ndjenja të hedhura për tokën e kohës që shkelet mbi të dhe nënçmohen.
Dhe e gjeta besnikërinë nëpër dyqane, e braktisur, askush nuk kalonte përreth saj.
Dhe po ashtu, nëpër dyqane e gjeta edhe gënjeshtrën, kurse njerëzit me të madhe bashkëpunonin me ato dyqane.
Dhe e gjeta sinqeritetin, si mall i markës dhe stilit të vjetër.
Për çudi ky është realiteti i tregut të jetës.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

DO TË VIJË DITA KUR DO TË JESH OFFLINE (I SHKYÇUR)

Irfan Jahiu

PSE TË ZEMËROHESH?!

Irfan Jahiu

NATA, KU NË TË NUK THIRRET EZANI I SABAHUT

Irfan Jahiu

A DO TA SHOHËSH DYNJANË PAS VDEKJES SATE?

Irfan Jahiu

ÇFARË MUND TË BËSH PËR NJË MINUTË?

Irfan Jahiu

VETËMASHTRIMI ME VEPRA QË KËNAQIN

Irfan Jahiu

MË FAL, UNË JAM I KAPUR PËR FE, MOS MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

MOS U GËZO ME PLAGËT E TË TJERËVE

Irfan Jahiu

MOS E LEJO ASKËND TË TA NDRYSHOJË GJENDJEN SHPIRTËRORE!

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: