RTV Pendimi
Goodlife
Samet taurs
Royal
Auto Lider
Reklama e Fatmirit
Mirësjellja - Edukata fetare

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Muslim Shop

Shiko se kush është poshtë teje në trup, në pamje, në pasuri, në punë dhe familje, që të mësosh se ti je mbi mijëra njerëz.

Vizitoji spitalet, që ta dish begatinë e shëndetit.

Dhe burgun, që ta dish begatinë e lirisë.

Dhe psikiatrinë, që ta dish begatinë e mendjes.

Kjo, që ta kuptosh se ti je në begati dhe nuk je i vetëdijshëm për to.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Irfan Jahiu

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Irfan Jahiu

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Irfan Jahiu

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Irfan Jahiu

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Irfan Jahiu

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Irfan Jahiu

PROGRAMI I AGJËRUESIT NË RAMAZAN

Irfan Jahiu

JETA I SHËMBËLLEN LULES

Irfan Jahiu

 VEPRA TË MIRA NË RAMAZAN

Irfan Jahiu