RTV Pendimi
Ne prang te ramazanit
Samet taurs
Goodlife
Hapja e xhamis
Auto Lider
Snapchat përmirëson dizajnet e papërshtatshme, përditësimet e para vetëm në Android
Shkenca dhe teknologjia

Snapchat përmirëson dizajnet e papërshtatshme, përditësimet e para vetëm në Android

Muslim Shop

Ndryshimet e fundit në Snapchat, nuk sollën më shumë se komplikime dhe ngadalësim të sistemit, që rezultoi me shumë humbje në përdorues dhe të ardhura ekonomike.

Rrjeti social e mbylli vitin me 186 milionë përdorues, që janë pesë milionë më pak se sa numri i atyre me të cilët e nisi vitin 2018, transmeton Telegrafi.

Regresi i vazhdueshëm, ka bërë që të humbë 36 për qind apo 360 milionë dollarë. Prandaj, zyrtarë të Snapchat vendosën të bëjnë ndryshime të konsiderueshme, të cilat nuk rezultuan të suksesshme.

Tashmë janë përmirësuar dizajnët e papërshtatshme, gjë që ka rezultuar me rritjen e shpejtësisë për 20 për qind.

Këto ndryshime, për momentin janë në dispozicion vetëm për sistemin Android, ku edhe po bëhen testime, që shpejtësia të rritet së paku për 48 për qind.

Kohë më parë, Snapchat ka njoftuar se mund ta heqë opsionin e zhdukjes së mesazheve, në mënyrë që postimet të jenë sa më publike, por ky vendim nuk ka marrë reagime pozitive. /Telegrafi/

Postimet e ngjajshme

Telefonët iPhone 5G mund të arrijnë vitin e ardhshëm, me procesorët nga Qualcomm

Qëndrim Ibrahimi

Fluturimi i parë i aeroplanit më të madh në botë, krahët e së cilit janë më të gjatë se një fushë futbolli

Qëndrim Ibrahimi

Samsung pritet të lansoj katër modele Galaxy Note 10

Qëndrim Ibrahimi

Samsung shfaq kamerën rrotulluese të Galaxy A80

Qëndrim Ibrahimi

Korea e Jugut lanson rrjetin 5G, para kohës së pritur

Qëndrim Ibrahimi

​Prezantohet taksi fluturues kinez pa pilot

Qëndrim Ibrahimi

Mbyllet Google+

Qëndrim Ibrahimi

Xiaomi promovon sërish telefonin e tyre të palosshëm

Qëndrim Ibrahimi

Shkenctarët japonez shpikin ngjyrën që bllokon sinjalet Wi-Fi

Armend Emurllahu