RTV Pendimi
Samet taurs
Hapja e xhamis
Auto Lider
Goodlife
Të ndryshme

SKA MË TË FORTË SE NE SHQIPËTARËT

Muslim Shop

Neve Shqipëtarëve na lufojnë Sërbët,Bullgarët Grekët Maqedononët.Pos gjith atyre, ne e luftojmë edhe vet njëri tjetrin.Filan Shqipëtari godet Shqiptarin,filani godet filanin,filani është Tyrkofil,falloni është Sërbofil,filani është i shitur,falloni është tradhtarë,filani është spiun,falloni është bashkpuntorë i armikut,e kush mbeti Shqiptar i mirë?të vdekurit i lavdërojnë ,kurse të gjallëve vdekjen ua dëshirojnë.
Dikur vetëm për Maqedonasit,Shqiptari i mirë ishte vetëm Shqipëtari i vdekur.Kurse tash,për fat të keq,edhe disa Shqiptarë,të vdekurit i lavdërojnë,kurse të gjallët i mallkojnë.
Pas gjith kësaj lufte nga të tjerët, dhe luftës që ne bëjmë mes vete,ne edhe më ekzistojmë.
Pra jemi më të fortit.
O Zot,largo urrejtjen nga zemrat tona.
Zot,fute dashurinë ndërvllazërore në zemrat tona.
O Zot,na i ringjall zemrat tona,ngase neve zemrat na kan vdekur.

Postimet e ngjajshme

Para se me ik prej këtij vendi…

Hevzi Hasani

O NJERI MOS HARRO!

Kushtrim Guraj

GRUAJA

Kushtrim Guraj

Vëllezërit Xhaferi sjellin ilahin e re pak para muajit të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Hevzi Hasani

Muri i Burakut

Hevzi Hasani

Kubetus- Sakhra / Kupola e Shkëmbit

Hevzi Hasani

Xhamia e madhe e Jafës ( Xhamia Mahmudije )

Hevzi Hasani

Eriha ( Jericho ) Qyteti më i vjetër

Hevzi Hasani