RTV Pendimi
Goodlife
Auto Lider
Samet taurs
Hapja e xhamis
Mirësjellja - Edukata fetare

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Muslim Shop

Kur të lëndon personi që për të kishe mendim të mirë një ditë prej ditëve, hesht.
Dhe mos e komento heshtjen tënde si dobësi, ngase heshtja nganjëherë është zotëria i gjuhëve.
Ti mos tento ta lëndosh atë që tentoi të të lëndonte.
Lëre atë të veprojë çfarë të dojë, kurse ti kapu për heshtjen.
Dhe mos e fëlliq të mirën tënde dhe esencën e bujarisë sate, edhe nëse ai tenton të të lëndojë.
Sjellja është moral para se të jetë ndjenjë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu