RTV Pendimi
Royal
Goodlife
Auto Lider
Samet taurs
Reklama e Fatmirit
Probleme shpirtërore & shoqërore

SHPIRTI IM, TË LUTEM PËR HIR TË ALLAHUT TË MË SHPËTOSH!

Muslim Shop

E pyeta shpirtin tim se a nuk u lodhe më?! Pse po vazhdon të mëkatosh?!
Pse po të shoh të shkujdesur në mesin e njerëzve?!
Çuditem me ty se pse nuk po kërkon mbrojtjen e Allahut nga shejtani i mallkuar?!
Shpirti im, mos u bëj nga ata të mashtruarit dhe kapu për rrugën e drejtë.
Çfarë do të thuash atë Ditë kur do të merresh në llogari?!
A do të gënjesh dhe do të pretendosh se ke qenë prej të paditurve?!
Si është e mundur të ishe prej të paditurve, kur kishe mendje që të logjikosh?!
Pse nuk ishe nga falënderuesit?!
A nga mendjemadhësia i refuzove adhurimet e Zotit tënd?!
Apo të mashtroi dynjaja me kënaqësitë e saj dhe të bëri nga të shkatërruarit?!
Mjerë për ty, nëse nuk vendos të pendohesh dhe nga gjynahet të largohesh.
Të lutem për hir të Allahut që në rrugë të drejtë të shkosh dhe nga zjarri i Xhehenemit të më shpëtosh!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Irfan Jahiu

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Irfan Jahiu

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR

Irfan Jahiu

MOS HARRO SE TI JE SHËMBËLLTYRË PËR TJETRIN

Irfan Jahiu

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

ASKUSH NUK E DI DHIMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

Irfan Jahiu

MOS E HUMBNI SHPRESËN NË MËSHIRËN E ALLAHUT

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu