RTV Pendimi
Goodlife
Samet taurs
Auto Lider
Reklama e Fatmirit
Royal
Shitja globale e telefonave për Huawei është më e lartë se ndonjëherë më parë
Shkenca dhe teknologjia

Shitja globale e telefonave për Huawei është më e lartë se ndonjëherë më parë

Muslim Shop

Shumë vite më parë, askush nuk i dha Huawei-të shumë vëmendje sa i përket telefonave.

Në vend të kësaj, shumica duket se ishin më të interesuar të shihnin kompani të tilla si Apple dhe Samsung, por në kohët e fundit po bëhet e pamundur të injorohet rritja e Huawei.

Në të vërtetë, të dhënat e fundit nga Counterpoint Research kanë zbuluar se pjesa e tregut të telefonave të Huawei është në një rritje të lartë, ku ata komandojnë rreth 17% të tregut global të telefonave.

Ata janë ende pas Samsung, të cilët mbajnë vendin e parë në 21%, por duke pasur parasysh trendet, ne nuk do të habitemi nëse do të arrijnë deri në vendin e parë.

Duke parë numrat, dërgesat globale të Samsung-ut për Q1 2019 ishin rreth 72 milionë, Apple është në 42 milionë, ndërsa Huawei është në 59.1 milion.

Ka kaluar një kohë që kur Huawei kishte kapërcyer Apple, dhe duke u bazuar në këtë, nuk do të habiteshim nëse do të arrinin Samsung në vitin ose dy vitet e ardhshme.

Kështu mund të ndodhë pavarësisht nga fakti se kompania është përballur me një sasi mjaftë të lartë të rezistencës nga agjencitë qeveritare në mbarë botën për shqetësimet e spiunimit të supozuar. /Telegrafi/

Postimet e ngjajshme

Zyrtare: OnePlus lajmëron datat dhe kohën e lansimit të OnePlus 7

Qëndrim Ibrahimi

Alibaba shpërndan postën me anë të “njohjes së fytyrës”

Qëndrim Ibrahimi

Telefonët iPhone 5G mund të arrijnë vitin e ardhshëm, me procesorët nga Qualcomm

Qëndrim Ibrahimi

Fluturimi i parë i aeroplanit më të madh në botë, krahët e së cilit janë më të gjatë se një fushë futbolli

Qëndrim Ibrahimi

Samsung pritet të lansoj katër modele Galaxy Note 10

Qëndrim Ibrahimi

Samsung shfaq kamerën rrotulluese të Galaxy A80

Qëndrim Ibrahimi

Korea e Jugut lanson rrjetin 5G, para kohës së pritur

Qëndrim Ibrahimi

​Prezantohet taksi fluturues kinez pa pilot

Qëndrim Ibrahimi

Mbyllet Google+

Qëndrim Ibrahimi