RTV Pendimi
Goodlife
Akademi Kuranit
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Ilaçe për zemrën / Rukja Mirësjellja - Edukata fetare

SHEMBULLI I SPROVAVE ME LAPSIN

Nëse kalon nëpër periudha të rënda gjatë jetës sate dhe e humb baraspeshën tënde në jetë dhe nga ajo ankohesh shumë,
Rikujto…
Se lapsi kur gdhendet, ballafaqohet me dhembje të mëdha brenda kohës, mirëpo, pastaj bëhet më i mirë dhe më i bukur.
Kështu janë edhe sprovat dhe belatë.
Ato të bëjnë më të fortë, më energjik, më i mirë dhe me iman më të fortë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

MË FAL, UNË JAM I KAPUR PËR FE, MOS MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

MOS U GËZO ME PLAGËT E TË TJERËVE

Irfan Jahiu

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

MOS E LEJO ASKËND TË TA NDRYSHOJË GJENDJEN SHPIRTËRORE!

Irfan Jahiu

SA I MJERË QË ËSHTË I BIRI I ADEMIT

Irfan Jahiu

O BILAL, NGRITU DHE REHATONA ME NAMAZ!

Irfan Jahiu

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Irfan Jahiu

KUSH JANË TË LUMTURIT?!

Irfan Jahiu

MENDO PËR TË TASHMEN, PARA SE TË BËHET E DJESHME

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: