RTV Pendimi
Reklama e Fatmirit
Royal
Samet taurs
Goodlife
Auto Lider
Hoxhallaret

Sali Ibraimi

Muslim Shop

U lind më 25.01.1980 në fshatin Mirditë të Gostivarit. Rrjedh nga një familje me traditë fetare, aty i mer mësimet e para të fesë.

Shkollën fillore e keru në fshatin Raven. Shkollën e mesme e kryen në Medresenë Isa Beu në Shkup. Ambicjet e tij për marjen e diturisë fetare nuk mjaftuan me kaq , ai niset për të kërkuar dije në botën Arabe, shkon në Siri ku fillon të mësojë gjuhen arabe pastaj vazhdon kursin e gjuhës në Jordani dhe mëpas pranohet në Univetzitetin Islam në Medine.

Në vitin 2004/2005 i mbaron studimet në Universitetin Islamik në Medinë, në degën e Sheriatit. Pas përfundimit të fakultetit kthehet në Gostivar ku ka shërbyer si davetxhi në pjesën shqiptare të Maqedonisë rreth dy viteve.

Pastaj ai ftohet si imam në Xhaminë Ikre në Bern të Zvicrës. Nga viti 2008 vepron si imam i rregullt në të njejtën xhami.

ku mban hutbet, ligjerata te rregullta javore, kurse të ndryshme, mësim-besim për moshat e ulta dhe të ritur, etj

Kontakt hoxhën :

Email : sali_ibraimi@hotmail.com

Telefon : +41 76 265 01 60

Postimet e ngjajshme

Hoxhë Osman Abazi

Hevzi Hasani

Halil Kastrati

Hevzi Hasani

Prof. Dr. Musa Musai

Hevzi Hasani

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj

Hoxhë Enes Goga

Kushtrim Guraj

Hasan Nahi (1905 – 1991 )

Kushtrim Guraj