RTV Pendimi
Royal
Reklama e Fatmirit
Auto Lider
Goodlife
Samet taurs
Mirësjellja - Edukata fetare

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Muslim Shop

Detet e dynjasë nuk e fikin një gacë nga zjarri i Xhehenemit, mirëpo një lot që del nga frika e Allahut të mbron nga zjarri i tij.

Sa të shtrenjtë janë ata lot, që shoqërohen me frikë ndaj Allahut dhe i bëjnë gjymtyrët të kthehen nga mëkati dhe të shkojnë pas sevapit.

Ruaji të mirat e tua më shumë sesa frymëmarrjet e tua.

Frymëmarrjet e tua ikin, kurse të mirat e tua mbeten.

I suksesshëm dhe i lumtur, është ai që kur ndalen frymëmarrjet e tij, nuk i ndalen të mirat e tij.

Ti je udhëtar dhe mysafir, kurse gjurmët e tua mbeten.

Prandaj, pas vetes lër diçka që me të i ringjall gjurmët e tua.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Irfan Jahiu

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Irfan Jahiu

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Irfan Jahiu

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Irfan Jahiu

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Irfan Jahiu

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Irfan Jahiu

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Irfan Jahiu

PROGRAMI I AGJËRUESIT NË RAMAZAN

Irfan Jahiu

JETA I SHËMBËLLEN LULES

Irfan Jahiu