RTV Pendimi
Auto Lider
Flyer Fahrschule struga
Goodlife
Akademi Kuranit
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

RREGULLAT E LUMTURISË

Muslim Shop

Jeto me njerëzit, mesatar, mes vetmimit dhe përzierjes me ta.
Jeto me vëllezërit e tu, mesatar, mes seriozitetit dhe talljes.
Jeto me nxënësit e tu, mesatar, mes të qenët serioz dhe thjeshtësisë.
Jeto me fëmijët e tu, mesatar, mes ashpërsisë dhe mëshirës.
Jeto me barkun tënd, mesatar, mes të ngopurit dhe urisë.
Jeto me trupin tënd, mesatar, mes lodhjes dhe pushimit.
Jeto me veten tënde, mesatar, mes dhënies dhe shtrëngimit.
Jeto me Zotin tënd, mesatar, mes shpresës dhe frikës, dhe do të jesh nga të lumturit.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

MËSIME JETE TË ÇMUESHME PËR ÇDO NJERI

Irfan Jahiu

MOS E LUT ASKËND, POR JI KRENAR ME VETEN!

Irfan Jahiu

MOS U FRIKËSO DHE MOS IK

Irfan Jahiu

MBROJE VETEN MË KËTO FJALË

Irfan Jahiu

SHFRYTËZOJE JETËN PARA SE TË TË SHFRYTËZOJË AJO

Irfan Jahiu

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Irfan Jahiu

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: