RTV Pendimi
Samet Tours
Restauranti Ayam Zaman
Restaurant Terrase
Kompania Ziel Bau
Royal Travel

Pyete Hoxhën

Kushtrim Guraj

Këtu mund të beni pytje direkte (Online):


Emri Yt *:

Subjekti/Tema *:

Email adresa: *:

Mesazhi Juaj: *

Informata dhe kontakte me hoxhallarët:

Hoxhë Fadil Musliu Prishtinë

( Për pyetje të ndryshme )

Email : fadilmusliu1@hotmail.com

Tel : 00377 44 264 023

HoxhHoxhe Irfan Jahiuë Irfan Jahiu Kumanov

( Për pyetje të ndryshme )

Email : irfan-jahiu@hotmail.com

Tel : 00389 71 992 770

 

Hoxhë Sali Ibraimi Zvicër

( Për pyetje të ndryshme )

Email : sali_ibraimi@hotmail.com

Tel : +41 76 265 01 60

© Radio Pendimi – Të gjitha të drejtat e mbrojtura.

RAMAZANI Muaj i veqant në RTV Pendimi - KONTRIBO EDHE TI