RTV Pendimi
Samet taurs
Royal
Auto Lider
Reklama e Fatmirit
Goodlife
Të ndryshme

POROSI VËLLAZËRORE

Muslim Shop

Vëllezër dhe motra të nderuara,ju kisha lutur për hir të Allahut,që me rastin e vdekjes së dikuj nga mesi i Muslimanëve,e sidomos,për ata që ndërruan jetë dje ne aksident,të mos vendosni në postimet e juaje shenjën(kurdelin) e zisë.
Por,luteni Allahut,për ata që ndrruan jetë Allahu t’i mëshiron,të lënduarit t’i shëron,dhe familjarve t’ju jep durim dhe në Xhennet me ata t’i bashkon.

Shkruar nga hoxhë Zekerija Bajrami

Postimet e ngjajshme

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Pasurinë që duhet ta dëshirojmë

Kushtrim Guraj

Xhamia e Mazhiqit e ndërtuar në vitin 1545, por tashmë e harruar

Kushtrim Guraj

KJO MJAFTON SI ARGUMENT PËR ATA QË KAN MENT

Kushtrim Guraj

Mbi 16,000 njerëz po kërkojnë që mësuesja të pushohet nga puna – shkaku i një komenti në detyrat e shtëpisë së nxënësit të saj 

Qëndrim Ibrahimi

Para se me ik prej këtij vendi…

Hevzi Hasani

O NJERI MOS HARRO!

Kushtrim Guraj

GRUAJA

Kushtrim Guraj