RTV Pendimi
Royal
Reklama e Fatmirit
Auto Lider
Goodlife
Samet taurs
Mirësjellja - Edukata fetare

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Muslim Shop

Po më merr malli për fëmijërinë time.

Nuk dua t’i kuptoj shakat e të mëdhenjve.

E as t’i dëgjoj fjalët e atyre që përgojojnë.

E as nuk dua që situatat t’i komentoj, e as t’i analizoj.

E dua fëmijërinë time…

Me gjithë naivitetin, sinqeritetin, pafajësinë dhe gëzimin e saj, që janë të vërteta.

E dua atë që lind nga gjërat më të vogla, si: loja, ëmbëlsira etj.

Dua të gëzohem me një copë çokollatë.

Dua që të qeshi me sinqeritet, kur i dëgjoj shakatë.

Dua të qaj me zë të lartë, kur zemërohem.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Irfan Jahiu

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Irfan Jahiu

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Irfan Jahiu

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Irfan Jahiu

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Irfan Jahiu

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Irfan Jahiu

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Irfan Jahiu

PROGRAMI I AGJËRUESIT NË RAMAZAN

Irfan Jahiu

JETA I SHËMBËLLEN LULES

Irfan Jahiu