RTV Pendimi
Samet taurs
Goodlife
Auto Lider
Hapja e xhamis
Mirësjellja - Edukata fetare

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Muslim Shop

Ti ke mundësinë ta therësh dikë dhe pastaj ta nxjerrësh thikën nga shpina e tij, mirëpo atij vetëm se ia ke lënë një plagë të thellë.
Prandaj, më vonë s’ka më rëndësi se sa herë i kërkon ndjesë, sepse plaga vazhdon të mbetet prezente.
Dije se plaga e gjuhës është më e rëndë sesa plaga e trupave. Pra, kujdes se çfarë flet!
Shokët e tu janë si gurë të çmuar dhe të rrallë, ata të argëtojnë, të gëzojnë dhe të përkrahin. Ata janë gati që të dëgjojnë në çdo kohë kur ke nevojë për ta.
Për këtë arsye, tregoju atyre se sa e madhe është dashuria jote për ta.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Irfan Jahiu