RTV Pendimi
Hapja e xhamis
Ne prang te ramazanit
Goodlife
Samet taurs
Auto Lider
Mirësjellja - Edukata fetare

PËRULU PARA ALLAHUT SI JETIM

Muslim Shop

Atë thyerje që e ndien në brendësinë tënde, ka nevojë për mendim të mirë për Allahun.
Ka nevojë për dua e të biesh në sexhde dhe t’i afrohesh edhe më tepër Allahut.
Ai është i Vetmi, që përkujdeset për ty dhe i Vetmi që të do.
Dhe i Vetmi, i cili nuk të braktisë.
Përmende Allahun shumë kur je i mërzitur, Ai është që do të të ndihmojë.
Mos e lësho derën e Tij asnjëherë dhe përulu para Tij, sikurse jetimi, i cili nuk e ka askënd tjetër.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

ÇDO GJË KA BUKURI

Irfan Jahiu

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Irfan Jahiu

DEFINICIONI I KOHËS

Irfan Jahiu